Undgå smittespredning på din arbejdsplads

For at sikre afstand mellem kollegaer på din arbejdsplads, har vi ladet fremstille en afskærmning, der kan anvendes i kontormiljøet som afskærmning mellem skrivebordene.Læs mere

Den er fremstillet i en 3mm glasklar PET-plade, der gør, at man knap nok aner, at der er sat en skillevæg op og den stilles blot på bordet, da der medfølger fødder i børstet stål samt skruer til montage i de forborede huller.

Fordelen ved denne løsning er, at man ikke sætter en skillevæg op, hvor det føles, at man ikke afskærmer kollegaerne bag en væg, men med denne model her stadigvæk kan skue ud i lokalet til sine kollegaer og evt. stadigvæk får lysindfaldet, hvis man sidder i et stort og lyst miljø.

Modellen her er lavet i format 60 x 100 cm, men kan til hver en tid fremstilles i andre formater og evt udformninger, hvis det ønskes.

Pris pr. stk ved 1-10: 475,-
Pris pr. stk ved 11-20: 435,-
Pris pr. stk ved 21-30: 415,-
Over 30 stk – kontakt os for nærmere.

Den kan også anvendes i receptionen, således man sikkert kan modtage besøgende i virksomheden – her kan man evt lade fremstille en lille bue forneden, hvis man har behov for at udlevere gæstekort. Her man kan ligeledes overveje et format, der er bredere og højere fx 90 x 100 cm.

Kan også anvendes i mødelokaler, hvor den kan stå på bordet, således man sikkert og trygt kan gennemgøre sit møde med kunde eller leverandør.

Kun fantasien sætter sine begrænsninger, da den også kan anvendes i butikker.
Eller kort sagt: kan anvendes hvor der er behov for afskærmning mellem 2 mennesker eller flere.

Ønsker du individuelt print på, så kan det også tilbydes.

Kontakt din sædvanlige kontaktperson hos hl-repro eller hl-print, såfremt du har spørgsmål eller særlige ønsker.

Ovenstående priser er excl. moms, fragt og gældende miljøtillæg.

afskærmning, covid-19, sikker arbejdsplads, sundhed, undgå smittespredning

Reprovej 2-4, DK-8722 Hedensted
Tlf. +45 7589 1911
Vis email
Salgs- og leveringsbetingelser