Bæredygtighed er et naturligt element

Services

Green Network

hl-repro er medlem af Green Network

Green Network A/S er et CSR (Corporate Social Resonsibility) videns- og træningscenter, der arbejder for at fremme bæredygtig udvikling og vækst hos deres partnervirksomheder.

Green Network er i dag en af Danmarks førende udbydere af viden, udvikling og træning i CSR- og bæredygtighedsprocesser hos danske virksomheder.

Men hvad betyder det for hl-repro?

At være medlem af Green Network, giver os muligheden for, at vi ved hjælp af kurser og seminarer, kan holde os opdateret og informeret om muligheden for bæredygtige løsninger, ansvarlig ledelse, og samfundsansvar – bare for at nævne nogle få fordele.

Et af de skridt vi hos hl-repro har taget mod en mere miljøbevidst arbejdsgang, er at investere i en LED-printer.

Med LED-printeren i vores arsenal, udnytter vi eksempelvis at LED-lamper afgiver et betydeligt mindre varmeoutput end traditionelle printere i dag, hvilket betyder at vi kan printe på tynde, varmefølsomme materialer som styren, samtidig med at vi sparer strøm.

Udover førnævnte har virksomheden ligeledes skiftet alle lyskilder om til LED-lys, samt løbende reduceret mængden af miljøskadelige stoffer i produktionen, til fordel for mere miljøbevidste løsninger.

Reprovej 2-4, DK-8722 Hedensted
Tlf. +45 7589 1911
Vis email
Salgs- og leveringsbetingelser